Bestof Kft. cégismertető


KÖZEL 100 ÉVES CSALÁDI TRADÍCIÓ
Tradizione familiare di quasi cento anni
Almost 100 years of family tradition
Porodična tradicija blizu 100 godina
O tradiţie familiară de aproximativ de 100 de ani


A BESTOF Kft. 1992 óta a CONDUCTIX WAMPFLER CÉGCSOPORT kizárólagos magyarországi képviselője, termékeinek forgalmazója.

A CONDUCTIX WAMPFLER csoport tagjai szabadtéren, kikötőkben, bányákban, alagutakban ill. gyárcsarnokokban stb. működő mozgó-, forgó-, haladógépek (daruk, markolók, szennyvíztisztítógépek, automatizált szerelőközpontok, robotok és egyéb gépek) táplálására, vezérlésének továbbítására szolgáló berendezések, ill. komplett rendszerek, vaskiválasztó és anyagmozgató mágneses berendezések tervezésére és gyártására specializálódtak.

A CONDUCTIX WAMPFLER CSOPORT számos nemzetközi nagyvállalattal van folyamatos beszállítói kapcsolatban, többek között a VOEST ALPINE, a ROWA, a FERRARI, a FIAT COMAU (robotika), a CORTINOVIS, a De Angelis, a CIFA, az ECO, a CAILLARD, a PIANIMPIANTI, az ITALSIDER, a REGGIANE, a DANIELI stb. és több jelentős nagyberuházásnál volt jelen beszállítóként, például:
Franciaországban a La Manche csatorna alatt húzódó alagút építésénél,
Oroszországban és Kínában acélművek, kikötők, erőművek stb. építésénél, új beruházásokban és korszerűsítéseknél egyaránt

A Tecnomagnete piacvezető gyártója az elektro-permanens mágneses rendszereknek a munkadarab-, szerszámfelfogatás és az anyagmozgatás, emelés területén. A teljes gyártás a Quadsystem szabadalmaztatott technológiára épül.
A BESTOF Kft. eddigi 20 éves magyarországi tevékenysége során szakértelmével, széles termékskálájával, a döntést segítő szaktanácsadással valamint megbízható termékeivel több száz kisvállalkozás munkáját segítette, illetve vált a legnagyobb acélművek, erőművek, ipari vállalatok állandó beszállítójává:
AUDI HUNGÁRIA, MERCEDES BENZ, STADLER, OPEL, IGM ROBOTRENDSZEREK, DUNAFERR Vállalatcsoport tagjai (Acélművek, Kokszoló, stb), Ózdi Acélművek, ALCOA-KÖFÉM Kft., MÁTRAI ERŐMŰ Rt., GANZ ACÉLSZERKEZET Rt., THYSSENKRUPP FERROGLOBUS Rt., KÉSZ Kft., KONECRANES Kft., stb.

Kérésükre megküldjük az Önök által beszerezni kívánt berendezésre vonatkozó magyar és nemzetközi referencialistánkat.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Sok sikert kíván Önnek

a BESTOF Kft.DOWNLOAD - Katalógus letöltés

Árajánlatkérés


REFERENCIÁINK

Kép galériákEmelőmágnes Mágnesasztal SMED - QMC – mágneses gyors szerszámcsere Áramvezető sín
Kábeldob Vaskiválasztó, fémkiválasztó Vákuumos emelő

Termékeink
SMED – mágneses gyors szerszámcsere présgépenVaskiválasztó, fémkiválasztóMágnesasztalRádiótávvezérlőEnergialáncKábeldob
SMED – QMC – mágneses gyors szerszámcsere fröccsöntő gépenÁramvezető sín, kábelkocsiEmelőmágnesÁramszedő, forgóelosztóFék- féklazító, ütközőVákuumos emelő